måndag, februari 23, 2015

Oscar 2015



Man skulle kunna tro att stjärnorna var på väg till ett massbröllop istället för oscarsgalan, för vitt och nyanser av ljust var trendfärgen nummer ett! Reese Witherspoon, Julianne Moore, Marion Cottillard och Felicity Huffman var alla nominerade till bästa skådespelerska. Julianne tog hem det priset men jag tycker Reese lyckades bäst med sin outfit, de svarta banden vid urringning och midja plus att klänningen satt som ett smäck! Marions bakdel och Felicitys ringning var ingen hit hos mig.


Lupita Nyong'o hade en liten annorlunda skärning baktill. Karolina Kurkova, Faith Hill och Rene Russo hade också valt vitt.


Jenna Dewan Tatum valde urringat, Chloë Moretz hade ljust blommigt med fickar, Anna Farris glittrade, Viola Davis valde klassiskt och Jennifer Aniston såg ut som hon brukar göra. Visst, hon är kanonsnygg och klänningen sitter perfekt, men liksom Kate Middleton så gör hon aldrig något med håret! Uppsatt nästa gång kanske?


Zoe Saldana i ljusrosa, Kerry Washington i tvådelat, Gwyneth Paltrow med stor ros på axeln, Chrissy Teigen i glittrat, urringat och med splits och Octavia Spencer i ljust blått.


Oprah Winfrey i skimrande beige, Lady Gaga i en glittrig klännin med röda handskar, Jennifer Lopez i glitter och Nicole Kidman i guld med röd detalj.


Ingen gala utan svart! Cate Blanchett fixade till sin klänning med ett vackert halsband, Sienna Miller var bara svart och Margot Robbie körde urringat. Meryl Streep var klassisk vacker i svart och vitt och Jessica Chastain valde mörkblått med, låt oss säga en intressant, urringning.


Rött är alltid rätt! Rosamund Pike var en av mina favoriter i det här spetsnumret! Dakota Johnson och Solange Knowles valde också rött.


Naomi Watts var en av få som valde mönstrat och den här hade lite annorlunda skärning baktill. Scarlett Johanson var snygg i grönt och maffigt halsband medan Anna Kendricks klänning inte var någon favorit hos mig. Vet inte om det är håruppsättningen eller färgen, men nä. Jennifer Hudson var snygg i gult och Laura Dern glittrade i grått.


Patricia Arquette tog med sig systern Rosanna till galan, Benedict Cumberbatch var stilig i vitt och svart medan gravida frun Sophie valde rött med en ganska så vågad slits! Neil Patrick Harris var stilig tillsammans med maken.


Och det var svårt att hitta en favorit, men jag tror Emma Stone ändå blir min favorit i härligt glittrande guld som passar otroligt bra till hennes hår!


En annan favorit är Keira Knightley, främst för att hon vågade något annat och för att klänningen ser ut att vara väldigt bekväm, vilket är skönt när man är gravid. Jag gillar också hårbandet! Det tog visst 3000 timmar att göra klänningen...


Och så några fina detaljer! Gwyneth Paltrows örhängen är så maffiga och vackra! Wow. Liksom Cate Blanchetts halsband, turkost är alltid en favorit hos mig. Margot Robbies halsband var också vackert liksom Scarletts gröna. Lupitas klänning var som ett enda stort smycke, det måste ha tagit tid att göra den också!

Så, vad har ni för favoriter och har jag missat någon?

11 kommentarer:

Anna-Lena i Frankrike sa...

Anna Farris var fin också men jag håller med dig och Emma Stone är min favorit! =)

Håller även med dig angående Jennifer Aniston... Hon kör alltid på säkra kort vilket är lite tråkigt.
Jag blir även dödstrött på Scarlett Johanson... hon hade jättefint halsband som du sa men jag är trött på hennes klänningar som i princip alltid framhäver hennes bröst. Jag vet att det säkert inte är så lätt eftersom hon har stora bröst, man kanske inte kan gömma dom, men man kan välja andra urringningar ibland =)

Anna sa...

Jag såg en bild på Jamie Chung och hennes klänning tyckte jag mycket om. https://www.pinterest.com/pin/20195898305121857/

Miss Marie sa...

Anna-Lena - ja, Jennifer Aniston är ju dösnygg, men det blir lite trist i längden... Håller med om Scarlett, det blir lätt lite mycket, men just den här gången är hon förlåten för det där halsbandet är fantastiskt! :)

Anna - den var snygg!

Annika sa...

Mina favvisar igår var: Rosamund Pike. STUNNING!!!!
STUNNING!!
OCH Felicity Jones. Alltså den gråvita klänningen, och det fallet!!
WOW!!
OCH ja, absolut, Emma Stone såååå tjusig!
Tyckte inte om Lupitas, och jag gillade inte Paltrows. OCH den där slitsade o urringade som Teigen bar var bara skrattretande.
Kan inte bestämma mig vad jag tycker om JLos klänning. ÄLSKAR fallet i kjolen. Fantastiskt!! Men tycker, som alltid, att hon är så överdrivet urringad. Get over it, JLO!! Färgen kan jag inte heller bestämma mig om. OM det varit en annan färg, inte så lik hennes egen hudfärg, hade jag nog äskat den.
Glad att slippa se så mkt svart. Tycker man blivit bättre på att undvika den färgen.
Anna Kendricks gillade jag.
Scarletts Js halsband är maffigt, och hon är alltid tjusig.
Naomi Watts, inte snygg alls, tyckte jag Som en murad vägg, och sen "sport-bh" under.
Det var jättekul att se galan. Tittade mellan 17-24!!!!
HAHA!!
BRA!!
Och favvisen? När Lady Gaga tog sig an Sound of Music. OMG!! DÅ rös jag!! Vilken otrolig röst hon har.
OCH favoriterna bland talen var Patricia R och JK Simmons. Speciellt då han uppmuntrade alla att ringa sina flädrar!! Gissa vem som ringde...?? JUST det :-)))
Jättefint som vanligt hos dig efter oscars!!

Miss Marie sa...

Annika - åh, älskar din långa kommentar! :) Rosamuns var strålande, hon har varit si o så i tidigare galor, men nu var det wow! JLos klänning är fantastisk, men jag kan inte bortse från den urringningen, inte snyggt!

Gretas Gotland sa...

Reese Witherspoons klänning var så himla snygg! Och Anna Farris klänning. Många otroligt fina, men just dom skulle jag inte säga nej till själv (fattas sedan bara en inbjudan till lämplig tillställning ;-)

Miss Marie sa...

Greta - ja, Reeses klänning passade henne perfekt! Synd att vi aldrig blir bjudna på såna här fester! ;)

Anonym sa...

Min favoriter: Faith Hill, Anna Farris, Oprah är ju strååålande i sin klänning - ser ut som en härlig pralin, Gwyneth Paltrow - älskar 60-talskänslan!

/T

Anonym sa...

And don't get me started angående Jennifer Lopez....

/T

Anonym sa...

En av årets höjdpunkter. Men så besviken jag blev i år. Inte en enda klänning som föll mig i smaken. Men Gwyneth och Siennas tycker jag ändå var lite fina =)
Scarlett är verkligen ingen favorit och det här var bland det fulaste jag sett. Halsbandet, färgen, håret...usch usch usch
/Pernilla

Miss Marie sa...

T - ja, Oprah är verkligen snygg i sin klänning, väldigt fin färg. Vaddå, gillar du inte JLos outfits?! ;)

Pernilla - håller med, inte någon som stack ut och var vavavoom! Hade förväntat mig mer. Scarletts hår är verkligen inte snyggt...