söndag, mars 31, 2013

Söndagssvep, 31 mars 2013



God morgon söndag!


Jag skulle gärna ha en mönstrad kavaj i vår! Snyggt! Finns hos MonsoonTescoASOS och H&M.


Tesco har den här fina klänningen. Passar ju perfekt till tärnor eller bara när man vill vara snyggast på festen!


Nu kan mamma matcha sitt barn med tröja!


Agnes Amelia har 25% på hela sortimentet fram till idag! Jag är sugen på ett doftljus från Voluspa.


Jag tycker det är himla fint med hem där alla rum år i en färgskala, som det här hemmet som går i vitt och blått. Jag skulle aldrig kunna ha det så själv, jag gillar för många färger, men det är väldigt snyggt!


Den här sötpotatissoppan med chipotle och avokado låter otroligt god!


Caras ögonbryn är hetast i vår!


... och jag skulle gärna vara i Paris som Blair och Serena!




Imorgon är det april, då är det vår! Ha en härlig påsksöndag!

fredag, mars 29, 2013

Glad Påsk!



Önskar er alla en riktigt fin påsk!

Brunneby Musteri




Är man i trakterna av Linköping och är lite hungrig eller bara vill köpa något gott, så tycker jag att man ska stanna vid Brunneby Musteri. I affären kan man köpa en massa gott! Drycker, mjöl, chips, kex, godis, ost, korv, kläder och lite fina saker till köket. Ja, det finns gott om godsaker! Är man hungrig går man en trappa upp till Restaurang Bettina där det serveras riktigt god mat. Vi smakade vilfärsbiff, vegetarisk burgare och pasta rosso, och allt var grymt gott. Och jag älskar att man får hyvlad äkta permesan på pastan!


torsdag, mars 28, 2013

I Linköping



Blomsterförsäljarna på Linköpings torg är alltid hur bra som helst. De når upp till storstäders standard när det gäller blomsterutbud! Kolla in de här fången tulpaner...


Vi hängde lite i Linköping innan vi skulle hämta Engelsmannen vid flyget. Biskvi och semla, mumsigt värre!


Alfred tyckte det var spännande att vänta på daddy. Vi kunde se planet taxa in och Alfred knackade på fönsterrutan och ropade daddy! Men inte hörde daddy! Sen blev det kramkalas när Engelsmannen väl kom ut!

onsdag, mars 27, 2013

Hal is


Alfred tycker det är så kul att åka spark på isen! Som tur är så är vägarna inte längre isiga, men på sjön ligger isen tjock så där går det perfekt att sparka. Hjälm och solglasögon är perfekta när det är soligt och isigt! Alfred ville också prova att sparka, särskilt med mormor på sätet. Han stod på medarna och så fick mormor sparka fram sig med fötterna... Kanske inte som att det är syftet med en spark, men strunt samma!


Klädd i vår



Lite färg, lite svart, leopard och snygga skor, ja, då kommer man långt!

Snygg kappa från Lindextröja från Åhlenskjol från H&Mtights från H&Mskor från Minna Parikka hos Brandossolglasögon från Lindexskinnhandskar från Tescoväska från H&Mhalsband från Sophie by Sophie hos KyssJohanna och örhängen från Syster P hos KyssJohanna.

I Alfreds värld



Vi har en kille som inte åker bil särskilt ofta. Det märks när vi säger att vi ska åka bil någonstans och Alfred svarar; "åka morfars bil, åka flygplan!". Det har ju blivit så att de flesta gånger vi åker bil är det till och från en flygplats, så i Alfreds värld är det så det är! Känns skönt att ha en kille som är mer van vid cyklar och kollektivtrafik än bilar, men det kommer ju ändras helt när vi kommer till England. Synd, men det är bara att acceptera! Idag åker vi bil till flygplatsen för att hämta upp pappa Engelsmannen, yay!

tisdag, mars 26, 2013

Sno stilen:Olivia Palermo



Olivia Palermo är verkligen vrålsnygg! Precis så där skulle jag vilja se ut i vår!

Stickad tröja från Monkijacka från Topshopkjol från Topshoptights från H&Mskor från Minimarket hos Brandoshalsduk från Åhlens och väska från ASOS.

Krispig morgon



När det är sådana här dagar gör det ju knappast något att det är kallt ute, det är så vackert!


Pappa odlar sticklingar och de trivs finfint i morgonsolen. Där växer de bra! 


måndag, mars 25, 2013

Spa på Loka Brunn



I söndags överraskade min mamma och mina systrar mig med en dag på Loka Brunn! Jag fyller ju nämligen 27 nu i år igen (vaddå 30? Nu hör jag inte riktigt...) och det har blivit en tradition med en spa-dag när vi fyller jämt! Jag fyller inte förrän i maj, men eftersom jag inte är i Sverige då så firades jag nu. Så härligt att bara få slappa tillsammans en sån här dag, morfar fick vara barnvakt till Alfred så jag kunde verkligen slappna av!


Vi fick skön massage och efter det var det dags för lunchbuffé, sallader, lax, viltkorv, ja, en massa gott! Och sen efterrätt i salongen. Kladdkaka med grädde och små wienerbröd, vi var verkligen mätta efter det!


Efter det var det dags för badet! Sen vi var där senast har det byggts om och det är riktigt mysigt nu. Det finns fler pooler och även utomhuspooler, men jag tyckte det var lite för kyligt för dom! Syrrans minsting följde med, eftersom han fortfarande ammar, och han tyckte det var skönt med de varmare poolerna. Vår favoritpool var en som låg precis vid fönstret med utsikt över den frusna sjön. Kan tänka mig att det är riktigt fint där på sommaren!


 Det luktar gott av tallbarr på spat och man kan köpa med sig deras badolja hem om man vill ha lite skogslukt hemma också. När det var dags att åka hem var jag bara tvungen att ta kort på väskorna i bagageutrymmet. Det är fler än jag som gillar Cath Kidston i vår familj...!

söndag, mars 24, 2013

Söndagssvep, 24 mars 2013



God morgon världen!


I april börjar H&M sälja kollektionen Conscious Exclusive. Den här klänningen är ju fantastiskt fin!


COS har den här glassiga tröjan!


Ett måste för alla barn till bloggare måste ju vara en egen träkamera!


Galet söt kudde från Annika Bäckström.


Ni som gillade sänggaveln i förra söndagssvepet så finns det nu en snygg sänggavel på rean hos Cox & Cox. Vad frakten kostar till Sverige är ju en hel annan sak...


Annars skulle jag gärna sova i det här sovrummet!


Färgglatt! Snygga damer i härliga färger!


Stilikonen Margherita Missoni är gravid och visar snygg gravidstil! 


Ååååhhh, Charlie! Jag är en av de som sörjer att andra säsongen av Girls nu är slut!


Spice Grapefruit Margarita låter hur gott som helst!


Ha en underbar söndag!