måndag, mars 15, 2010

Det handlar om längden

I Aftonbladet är det en lång tjej som pratar om hur svårt det är att hitta en kille som inte skräms av tjejens längd. Amen to that, girl. Som 1,80 i strumplästen vet jag exakt vad hon menar. Vi verkar ha en inbyggd instinkt om att män ska vara längre än kvinnor, för att typ riktigt visa vem som bestämmer i förhållandet. Eller nåt. Jag vet inte riktigt varför.

Hur många tjejer har jag inte hört säga att de vill ha en längre kille och killarna skulle inte kunna tänka sig att vara med en längre tjej. Jag var också en av dom. Men jag vet nu att längden inte är en
deal breaker. Hittar man bara rätt så spelar inte en sån simpel sak som längden någon roll.


Såklart har Malin Wollin, en annan åsikt. Hon tror inte det är längden som stör utan att det är att tjejen är stark och har åsikter. För det vet ju alla att korta tjejer inte har åsikter. Typ. (Vill bara påpeka att Wollins man är ca 20 cm längre än henne så hon vet inte vad hon talar om, basta.)

Paren ovan har fattat grejen. Nygifta Sophie Dahl och Jamie Cullum har ca 20 centimeter mellan sig, Liv Tyler och Royston Langdon hade lite mindre nivåskillnad, men de är numera skilda (men jag tror inte det berodde på längden!), Mick Jagger, som är runt 1,80 ser upp till sin L'Wren Scott som mäter drygt 1,90, och Nicholas Sarkozys fru Carla Bruni får ibland ha lågskor för att inte uppröra känslorna hos vissa konservativa.

4 kommentarer:

tiger sa...

Du måste sluta läsa Malin Wollin! :)

Miss Marie sa...

Tiger - I know! Jag tror jag är masochist....

Desiree sa...

Kul att få se lite tjejer som är längre än sina män. Det funkar ju utmräkt ändå som man ser på dessa bilder. Själv har jag inte det problemet då jag är en kortis, maken är inte heller speciellt lång.

Miss Marie sa...

Desiree - nej, du som kort behöver nog inte "oroa" dig! :) Det är först när man är lång som det kan bli lite av ett "problem"...