torsdag, mars 11, 2010

The Big Day

Ni har börjat förbereda er, va? Det är ju bara 100 dagar kvar till the big day! Ja, alltså det kungliga bröllopet, Vickan och Dannes stora dag! Det är klart att ni måste börja förbereda er! ;)Nej, tack och lov att vi inte hade lika många regler och traditioner att följa när det var dags att planera vårt bröllop. Det kan inte bli sådär väldigt personligt för Vickan och Danne. De här vackra brudklänningarna kommer alla från Monsoons brudkollektion . Så vackra och prisvärda! (Och nej, jag blir inte sponsrad av Monsoon. I wish!) Sen gäller det bara att styla dom personligt och ingen kommer veta om du spenderat 2000 eller 20000 på din klänning! Det fick iallafall igång min fantasi och inspiration!

Min favorit är antingen elegant hippie eller chic havsbrud, jag gillar de blå detaljerna!

5 kommentarer:

Desiree sa...

Oj det är alltså bara 100 dagar kvar. Tiden går fort. Det ska bli jättespännande att se vad hon kommer att ha för brudklänning, bukett, frisyr och allt sådant.

Miss Marie sa...

Desiree - jag tror tyvärr det kommer bli lite för traditionellt för min del! Men fin kommer hon absolut vara! :)

storasyster sa...

Tänk om ni skulle haft ett sånt bröllop. Usch var mkt etikettregler ni hade behövt följa. Fast samtidigt hade du inte behövt göra några dekorationer lr ha en blivande make som reser tält i en halvmeter vatten, haha. Men jag tror erat bröllop var så mkt mera personligt än var Vickans bröllop kommer att bli. Ni hade ett sååå vackert bröllop, vackra dekorationer och härliga vänner. Ni är sååå fina ihop!

Annika sa...

Fick en förfrågan på min blogg av en amerikansk läsare om jag skulle skriva mkt om det kungliga bröllopet nu? Hon hoppades det. Jag gör henne besviken ;-)
Men bröllop ÄR kul, och du är ngt av en expert på temat!
Kollade ett brudprogram på TV3 häromdagen, vårt bröllop i era händer. Lite kul.
Det kan du kolla in.
V o D, den dagen de gifter sig ska jag kolla, för glam är ju kul, som sagt...Även om man annars är anti-du-vet-vad...

Miss Marie sa...

Storasyster - nej tack! Skulle inte vilja byta med dom, varken den dagen eller någon annan dag! :)

Annika - haha, då får du skicka vidare henne till mig, jag får börja blogga på engelska.... ;) Klart man ska kolla den dagen, om inte annat för att se vem som börjar gråta först av dom! ;)