tisdag, december 08, 2009

Kortis

Som ni kanske har sett på min nya banner (snygg va?! ;)) så är jag numera korthårig. Eller, ja, enligt mina mått mätt iallafall! Håret når numera till precis ovanför axlarna, och det är hur skönt som helst! För bara några månader sen hade jag hår långt ner på ryggen och det tog evighet att tvätta och för att inte snacka om hur lång tid det tog att torka det! Det är verkligen hur skönt som helst nu. Jag kommer antagligen bli långhårig någon gång igen, när jag har glömt hur jobbigt det är med långt hår, men just nu trivs jag i den här längden!

Men jag behöver lite inspiration till att styla håret. Det jag gjorde med håret som långhårig funkar inte nu, och det är mer än 5 år sen jag hade såhär kort hår! Skulle jag på fest skulle jag vilja styla håret som Nicole Kidman i The Golden Compass, det är riktigt coolt. Nu har jag ingen fest inplanerad framöver så jag kollar på lite mer laidback styling.

Det jag inte gillar sådär jättemycket just nu är den lilla "lugg" som jag har, det är ingen lugg som så men den är för kort för att ha bakom örat och eftersom jag har en virvel uppe i luggen så vill den gärna hänga fram mitt framför ögonen. Jag hoppas den snart växer till sig så att den ligger där jag vill att den ska ligga!

Nu är bara frågan om jag ska gå lite mörkare också? Jag tänker mig snarare Natalie Imbruglia än Liv Tyler. Vad tror ni?

8 kommentarer:

Tiger sa...

Nej, inte mörk! Du är strålande vacker som blond - men det är min åsikt det! :D

Miss Marie sa...

Tiger - okej! :)

Desiree sa...

Ja jag såg det på din header att du hade gjort om och lagt upp lite nya bilder. Både headern på bloggen och du själv i nya frissan är supersnygga. Den här kortare looken passar verkligen dig jättefint! Modigt.Men jag håller med Tiger om att du ska behålla det blonda. Jättefint än en gång.

Miss Marie sa...

Desiree - ok, då får jag nog behålla blondheten!

Anonym sa...

Yes, blond är nog du:)/ullis

Miss Marie sa...

Ullis - det kanske är så! :)

Annika sa...

NÄ!! Du ska vara blond!! Det är du! Det kan jag säga fast jag aldrig sett dig IRL.
Behåll ditt vackra blonda hår!!

Miss Marie sa...

Annika - haha, en till! :) då får det bli så då...! :)