onsdag, november 18, 2009

Sminkbord

Jag älskar sminkbord. Ända sedan jag var liten har jag velat ha ett. Och nu har jag det! En dröm som blivit sann! ;)

Det är från IKEA och jag tycker att det är riktigt snyggt. Lite tråkigt dock, med vitt sminkbord mot vit vägg, men det får funka för nu. Sen skulle jag gärna kunna tänka mig att måla det i nån pastellfärg och kanske lägga nån snygg tapet under glasskivan på bordet. Göra den lite mer egen! Men som sagt var, det får vara som det är just nu. Men spana efter inspiration går ju alltid! Dessa bilder på snygga sminkbord läggs till i inspirationsmappen!

6 kommentarer:

Desiree sa...

Jag tycker att det ser väldigt fint ut. Men visst skulle man kunna måla lite om man vill. Kanske flyttar ni någon annastans sedan där det är mer färg på väggarna och då kan du ju behålla bordet så som det är också.

Miss Marie sa...

Desiree - precis, det är därför jagn inte vill måla det nu! Det är ju lättare att matcha med vitt!

Molly sa...

Jag gillar din inredningssmak! Du har visat många bilder, både från ditt eget och från andras hem, som är jag blir stormförtjust i. Fortsätt med det!

Och så får jag ju passa på att tacka dig för att du var så gullig som tipsade ettklickförskogen-tjejerna om mig! Det hade jag alldeles glömt bort att säga till dig ju...

akira sa...

Jätte fint bord. Sitter du där o sminkar dig? Eller sitter du där när du väljer mellan alla halsband o örhängen???

Annika sa...

Jättesnyggt är det, marie!! Och vad bra att kunna ha alla grejjer, ink smycken, på bordet!
Som liten hade jag en pigtittare, och som jag älskade den!!!
Ett vackert sminkbord idag skulle jag icke tacka nej till!

Miss Marie sa...

Molly - tack! :) och som sagt, jag längtar efter att få se hur samarbetet ser ut! :)

Akira - ibland sminkar jag mig där, ibland i badrummet o ibland i hallen! :) men ibland kan det vara jobbigt att välja smycken så det är skönt att ha någonstans att sitta... ;)

Annika - jag hade också en pigtittare som liten! men nu är den nedpackat i nån låda hemma i sverige! helst skulle jag vilja ha ett gammalt sminkbord, men jag gillar faktiskt det här från ikea!