fredag, oktober 30, 2009

Lila & Beige

Jag syr mina egna kläeder! Nej, faktiskt inte, men jag önskar att det vore så! Jag har alldeles för lite tålamod för att klara av att sy kläder. Tygväskor, kuddar och andra småsaker kan jag sy, men sen tryter tålamodet...

Jag vet inte hur det här inlägget kom att handla om att sy! Först hade jag tänkt att jag skulle prata om fredagstemat! Dagens tema är ljus, och eftersom jag skrev om ljus i vårt hus för bara tre inlägg sen så känns det lite överflödigt att köra det temat idag igen! Jag återkommer nästa vecka med nytt tema! :)

Och kläder... Har jag sagt förut att jag är sugen på att handla höst/vinterkläder? Min syster handlade en så snygg klänning när hon var här förra veckan, så nu är jag ännu mer sugen på att shoppa åt mig! Om en vecka är vi i England och då är det shopping på agendan!

Jag gillar färgskalan på montaget ovan. Lila är ju trendfärgen numero uno i höst, och vanligtvis brukar man väl matcha med svart, men jag gillar beige och brunt också!

4 kommentarer:

akira sa...

Me love alla de där kläderna. Urtjusigt!!!

Miss Marie sa...

akira - jag också!

Desiree sa...

Lila och beige är en snygg kombination. Kul att du om en vecka får åka iväg på lite shopping. Det skulle jag inte ha något emot. Du får ha en trevlig helg och sitta och plannera dina inköp. Blir det en hel del julklappar redan på shoppningrundan eller sparar du dem till längre fram? Jag vet inte alls vad jag ska handla i julklapp till alla människor. Det är samma sak varje år, lika svårt att komma på...

Miss Marie sa...

Desiree - det blir julklappsshoppande, aboslut! vi har delat upp julklappsköpandet i familjen, så vi köper bara till en person! så då har man mer tid att fundera ut o förhoppningsvis få allting bra! :)