söndag, september 20, 2009

Someone's envious...

Jag har ju helt missat det här med svenska hollywoodfruar på tv3. Jag skyller på att jag är expat och faktiskt har varit på honeymoon! :) Men såg det här klippet på nån annan blogg (har tyvär glömt vilken nu!) och.. tja, ska man skratta eller gråta? Hade det här varit fiction så hade jag skrattat, men nu är det på riktigt och jag kan inte annat än att tycka synd om den där au-pairen! Alla som någon gång har varit au-pair vet nog exakt vad jag menar... Kolla expempelvis 1.30, där det är den stackars au-pairen som får tvinga i ungen maten! Eller 2.20 där frugan pratar skit om den amerikanska au-pairen, på svenska. Classy, eller?

Men jag tror nog inte att frugan är helt normal, seriously. Kolla på slutet när hon pratar om brosk. Hon är tydligen beroende av brosk. Va? I rest my case.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var exakt den där sekvensen i flygplanet med AuPairen som var den där jag också fick det där "ontet i magen" som man kände ibland under våren 2003 ;)

Miss Marie sa...

Tiger - flashback, flashback! så jävla respektslöst att snacka skit, bara för att au-pairen inte förstår svenska! inte för att jag tror det skulle hindra om hon förstod heller... vissa människor är bara dumma i huvudet!

Annika sa...

Gud ja...så hemskt...SÄLLAR mig till vad ni tycker...jag var ju också au-pair en ggn för 19 år sen...ICKY är vad detta ÄR!!

Miss Marie sa...

Annika - håller med, ICKY!