onsdag, september 23, 2009

Snygg skötväska!

En sak jag har tänkt på i Sverige, är att det bara finns fula skötväskor. Jag har kanske funderat lite väl mycket på det, särskilt som jag själv inte har någon användning för skötväskor, men med systrar och kompisar med barn så är det liksom oundvikligt! Jag vet iallafall att den dagen jag har behov av skötväska så ska jag köpa den i England! De har så mycket snyggare skötväskor där. Den här till exempel, från John Lewis. Kanske mer söt än snygg, men bra mycket bättre än de tråkiga svenska väskorna! För vem blir inte glad av lite rosa? Och en muffins! :)

3 kommentarer:

Desiree sa...

Åh den var ju både kul och fin! Den skulle jag absolut vilja i framtiden. Då vet jag iallfall vart jag ska kolla och handla. Tack för tipset.

Anonym sa...

Vilken bra idé jag just fick! Varför ska jag köpa skötväska (som har noll intresse) då tydligen min bästa vän har koll! ;)

Jag skulle dock hellre ha en väska som är lite mer som en vanlig väska. Inga rosa muffins o "mamma-tryck". Visst äääär jag trååååkig??? :D

Miss Marie sa...

Desiree - visst var den söt! :)

Tiger - du pratar med rätt person! jag vet redan hurdan jag vill ha, i läder i rött eller brunt, riktigt snygg! den här väskan är väl inte heller riktigt min grej, men bättre än de hiskeliga färglada nylonväskorna som finns i sverge!