tisdag, juli 28, 2009

Gossip Girl

Nya avsnitt av Gossip Girl håller på och spelas in, och det ser bra ut! Och då menar jag såklart stilmässigt! Många bilder ramlar in från inspelningen i New York, min favorit är Chuck och Blair på sista bilden; med Blairs snygga väska och Chucks snygga rosa fluga! Classy!

2 kommentarer:

Desiree sa...

Hej Marie, detta har inget med inlägget här att göra men jag har just läst ikapp då det gäller ditt bröllop. Åh vad kul att få hela storyn. Jag tycker att du var jättevacker i håret. Så fint med de små rosorna och de lösa lockarna och att inte ha hela håret för stramt uppsatt. Du hade verkligen lyckats fånga den romantiska stilen fint. Jag sitter här och ler åt allt fint. Underbart att du valde att bära din mors slöja som hon burit 36 år tidigare. Det måste varit mycket speciellt för henne att se dig i denna samt i den fina klänningen som hon hade sytt. Vilken kärleksstory. Nu har bruden fått sin prisn (engelsmannen) de är lyckligt gifta tillsammans och jag hoppas att ni får många fina minnen ihop och många många fina år tillsammans. Även om du fick lite regn på bröllopsdagen ska det ju som sagt betyda lycka eller rikedom och det viktigaste var ju att ni båda fick varandra. Underbara foton och fin berättelse. Man blir alldeles varm och lycklig av att läsa och se dina bilder. Ha det gott och njut av livet som nygift.

Miss Marie sa...

Desiree - tack så mycket för de fina orden! jag blir alldeles varm i hjärtat och är glad att du gillar att läsa om bröllopet! det kommer nog mer! :)