torsdag, juni 11, 2009

En månad kvar

En månad, 30 dagar kvar till bröllopet. 11 juli smäller det! Vi har haft lite motgångar på senare tid, prästen har blivit sjuk så vi har fått en annan, men han verkar också bra. Och medgångar också! Klänningen klar och blommor beställda. Och på måndag om en vecka hämtas ringarna, när Engelsmannen är här och firar midsommar. Ska bli skönt att få lite ledig tid tillsammans och i lugn och ro kunna planera sista bitarna till bröllopet. Det mesta är klart, men några fler servetter behövs göras! Det blir Engelsmannens jobb... :)

3 kommentarer:

Desiree sa...

Fasiken vad kul och spännande Marie! wow då är du verkligen på upploppet vad gäller planneringen. Börjar det kännas pirrigt? Kommer ni att säga egna löften eller kommer ni att säga efter prästen? Jag är så himla nyfiken som sagt på allt vad gäller din klänning, bukett, dekorationer mm. Ska bli underbart att få höra och se dina bilder sedan efter.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, det är jättespännande nu! :) det blri inga egna löften, jag tycker det känns konstigt nog att stå i en kyrka framför en massa folk, o att sen stå o säga mer eller mindre smöriga saker man har hittat på själv... njae! vi kör på prästen!

jag är mest rädd för att folk har för stora förväntningar på bröllopet nu! :D jag har ju skrivit mycket om idéer o sånt, men jag har inte använt alla! :)

Anonym sa...

Jag vet att ert brollop kommer blı det fınaste fınaste! det handlar ınte om hoga forvantnıngar. det handlar om att jag bara vet!

//Tıger