tisdag, mars 17, 2009

Bröllopsbestyr

Det har varit några bråda dagar. Engelsmannen är över från Tyskland och vi hade en lång lista att beta av! Skattekontoret, catering, präst och bestämma vigselringar var bara några av sakerna på listan. Men nu är det gjort så nu kan vi slappna av lite också! :) Just nu sitter Engelsmannen och syr linneservetter. Jajamänsan. Jag fick den briljanta idéen att vi ska göra linneservetter med fransade kanter. Det var en bra idé och det var kul att göra 25 servetter, men resterande 55 är inte lika roliga. Nu hoppas vi att de som inte ännu tackat ja till bröllopet inte kommer att komma...! :) Nej, skämt å sido, det är kul att göra saker till bröllopet istället för att bara köpa och köpa saker! På det här sättet blir det mer personligt, med blod, svett och tårar... :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

jo du har ju inte så mkt annat att göra?? ELLER?? det där skulle jag aldrig ge mig på...

underytanjag sa...

Åh det låter ju jätteroligt! Halva glädjen att få lägga ner lite själ i förberedelserna. Minns med ett stänk vemod för det känns ju så länge sedan nu... men jag var likadan inför mitt första bröllop. Usch så hemskt det låter "första" hrm. Nåväl jag förstår att det känns bra och lycka till! Sydde visserligen inga servetter men målade som sagt inbjudningarna och gjorde placeringskorten av näverbitar bland annat.

Annika sa...

Jättebra att ni syr själva! Mer personligt, roligare.
KUL att the groom också är involverad i "sömmandet".

Miss Marie sa...

akira - neggo, neggo! ;)

under ytan - ja, det känns jättebra! vi båda uppskattar att göra saker o inför bröllopet känns det extra speciellt!

Annika - visst är det kul! Och min groom är jätteduktig på att sy! :)

Desiree sa...

Wow, jag är verkligen impad! Vilket jobb och projekt. Det var verkligen ambitiösa takter. Men det blir ju kanonfint. Du har en del att pyssla med på kvällarna framöver verkar det som ;-)

Anonym sa...

Hehe jag såg med egna ögon hur glad engelsmannen var när han hade sprättat en HALV servett - NOT. Men de övriga kanske var roligare, vad vet jag. Neggo neggo, javisst, vill du gå med i klubben :P