torsdag, februari 26, 2009

Vickans ring


Jag fortsätter att tjata på om Vickans ring. Jag tycker den var riktigt snygg faktiskt. Klassisk och elegant. Fast jag undrar vad för metall hon har i själva ringen? I vissa vinklar ser det ut som rött guld och i andra som vitguld, men diamanten hålls bara uppe med fyra klor och då skulle jag gissa på platina eftersom det är en starkare och mer uthållig metall. Vad tror ni?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ju lite koll på det där med ringar nu så jag röstar för att du har rätt;) den är jätte söt!

Desiree sa...

Åh vad kul Marie att få se lite bilder på själva ringen. Jag har tidigare inte haft tid att söka efter bilderna. Ringen var helt klart fin. Klassisk. Själv är jag dock lite mer svag för just princess slipade dimanter men dennna var fin.

Miss Marie sa...

akira - jag är inte ens säker på att jag har rätt! :)

Desiree - ja, prinsesslipat är också fint!

Millan sa...

Jag tycker ringen ar jatte vacker! Min diamant ser ut som en flugskit i jamforelse ;-). Det ar ju jatte svart att se vad det ar for metall.... tycker nastan det ser ut som rodguld men om man tittar pa de tva fotona sa kan det nastan vara vilket som. Hela den ena bilden ar ju lite mer rodfargad (om man aven tittar pa hennes hudfarg) ... sa nej jag vagar inte ens gissa om det ar rod eller vitguld eller platina...
svammel svammel svammel kom det fran mig dar ;-). kram