onsdag, januari 21, 2009

Vår/Sommar

Om någon vecka åker jag till England, och ett av mina första stopp kommer att bli Monsoon! På nätet har de fått in lite vår-och sommarkläder och jag anar att affärerna i England kommer vara full med härliga kläder! Ingen som ska gifta sig snart eller ha nån annan stor, elegant fest så att jag "måste" leta festklänning? Inte? Aja, Monsoon har riktigt bra vardagskläder också (fast de är såklart inte lika roliga att se på som dessa kläningar!) så jag ska nog hitta något ändå. Den vita lite annorlunda brudklänningen skulle jag absolut kunna tänka mig om vi hade satsat på ett lite mer avskalat strandbröllop. Tänk er den klänningen, barfota, rufsigt hår med en liten blomma. Ack, så romantiskt!

ps. klicka på bilden för att se större version

3 kommentarer:

Desiree sa...

Lyllos dig. jag förstår att detta kommer att bli en av dina först stopp. Monsoon verkar ju många många superfina klänningar. Är de dyra eller är det mellanklass pris?

Miss Marie sa...

Desiree - Det är ju ingen billig butik direkt, dyrare än exempelvis H&M, men inte jättedyra! Klänningar går väl på £50-£200 ord pris o sen kan man hitta riktigt bra priser på rean! :)

Tiger sa...

Den turkosa och den gulgrå i mitten längst ner vill jaaaaag haaaaa!