tisdag, januari 27, 2009

A rose is just a rose...

Idag pratade jag lite med floristen om tänkbara blommor till brudbuketten. Jag gillar ju pioner, men var inte helt säker på att de fortfarande skulle finnas 11 juli, men floristen trodde att det nog skulle gå att fixa, så pioner får det bli! Sen gäller det ju bara att hitta några blommor som matchar det i buketten... Här kommer några av de nominerade! :) Lavendel
VeteRosAgapanthus
Luktärt
Delphinium
Dahlia

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va sugen man blir på att binda en egen blombukett när man ser dessa skönheter. Får tärnorna slippa lavendel i sina buketter? :D Tycker tyvärr inte att det luktar gott.

Miss Marie sa...

akira - vi får väl se hur vi kan kompromissa! ;D

Annika sa...

Pioner som är den vackraste blomman i hela världen! Du kan säkerligen matcha upp pioner på ett jättefint sätt. Spännande.

Desiree sa...

Vad kul att du bestämt dig för pioner. De är ju otroligt vackra blommor och en av mina personliga storfavoriter. Eftersom de är så pass stora skulle jag nog välja en mindre blomma tillsammans med dessa som matchar. Här skulle jag nog främst gå på färg tror jag. Jag skulle personligen rösta på lavendeln för det tror jag blir en fin färgkombination och bra storlekskombination också. Men även de övriga som du visar är ju superfina så jag förstår att det inte är ett helt lätt val.

Miss Marie sa...

annika - pioner är favoriter hos mig också! :)

desiree - ja, inte helt lätt att matcha! vill ju ha några stora pioner för att få igång buketten, men sen måste jag ju ha några mindre blommor som spelar i bakgrunden! inte helt lätt att bestämma sig! :D