fredag, januari 30, 2009

Fredagstema: Månadens fynd

Veckans fredagstema är det sista från Strandmamman och det är månadens fynd! Fynda är jag bra på. Jag älskar reor och att gå och rota i fyndlådor, marknader och outlets. Love it. En av mina favoritaffärer är Noa Noa, men som student kan man inte handla där så ofta, inte förrän det är rea på rean! Nu hade de 70% i butiken och jag kunde äntligen införskaffa den vita sickade långkoftan som jag tittat länge på. I all hast fick jag med en handstickad basker och en sidenscarf också! De är verkligen månadens fynd!
Ett fynd tycker jag man kan kalla en bra present också! De här små tossorna i fårskinn ska lilla Holly få när vi kommer till England. Jag tycker de är väldigt svenska samtidigt som de är väldigt roliga och fina också! Ett riktigt fynd för mig. Jag köpte dom på den årliga Hindersmässan i Örebro. Jag sa ju att jag gillade marknader! :)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vilka fynd du gjorde på våran shoppingtur!! Man blir glad när man går på marknader tycker jag. Älskar hantverk. Tofflorna är ju helt underbara, koftan sjalen o baskern var inte heller tokiga :D!!

Annika sa...

Koftan gillar jag skarpt!! Jättesnygg!
OCh babytossorna är ju barfa så fina!
Visst är det kul när man gör ett riktigt bra fynd!!

Fritt ur hjärtat sa...

Vilka fynd! Härligt när man trånat efter något och det sänks...

Desiree sa...

Koftan ser jättefin och gosig ut. Skönt att ha något vackert att värma sig med. Tossorna var ju hur söta som helst. Ha en skön helg.

Taina sa...

Rea på rean är suveränt. DÅ kan man göra fynd. precis som du. Tofflorna var ju för goa ;)

Ninnie sa...

Vilka fynd! Noa Noa har så fina kläder, vilken tur du hade som kunde fynda på rea! Det är ju ganska dyrt annars...
Jag var i Göteborg förra helgen, där finns en Noa-affär. Tyvärr var vi där lite sent, när jag kom dit hade affären precis stängt! =(

Marianne sa...

Vilken tur man har när någonting som man har spanat på länge finns med på rean och i ens egen storlek! Det är bra fynd. Koftan ser jättefin ut och de små tossorna är jättesöta!

Emmama sa...

Åh jag är som du, älskar fyndande ur fyndlådor och loppisar! :) Kul att hittat hit via fredagstemat, vetisjutton om jag varit här förrut, men vad kul! :) Kram från Skottland!

StrandMamman sa...

Verkligt fina fynd!!