onsdag, december 17, 2008

Kära Gode Guds Moder

Mios Dios. Om jag vetat när jag föll för Englesmannen vilken urkonstig familj han har, så undrar jag om jag hade blivit kär i honom? Alltså, Mon Dieu, jag är ju glad att jag inte bor i samma land som dom och att vi inte kommer göra det sen heller. Aldrig. Amen.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Om det är någon tröst så tror jag inte du är ensam om detta. Jag tror att de flesta tycker att ens respektives familj kan vara hur konstig och märklig som helst. Alla familjer har sina egenheter och aviga sidor när man lär känna dem bättre och skrapar under ytan.Bra som sagt att ni ändå inte bor i samma land om det är något man tycker är riktigt jobbigt.

Tiger sa...

Älskar din ärlighet.. Får nästan säga detsamma ;)

Annika sa...

Du är inte ensam, Marie. Jag bor 20 minuter från mina in-laws. Och visst har jag synpunkter på dom i så mkt.
som tur är har jag en m-i-l som inte lägger sig i. Det är både på gott och ont.

Miss Marie sa...

Desiree - Ja, jag hade ju hört talats om alla historier om svärmödrar... men inte trodde jag det skulle hända mig! :D

Tiger - Jag kanske bara är så här öppen för att de inte kan förstå vad jag skrivit... ;)

Annika - Ja, det minsta man kan säga om min MIL är att hon har åsikter och lägger sig i! Men som sagt, det är mer än 20 min mellan oss som tur är...

Anonym sa...

Undra varför det är så för jag håller med dig. Nu bor ju vi ganska nära... Men jag tror det finns värre svärmödrar än hans faktiskt, så jag ska inte klaga. Undra vad killarna tycker om våran kära underbara mor :D

Miss Marie sa...

akira - jag kanske är sexistisk, men jag tror det är en tjejsak. tror mammorna blir lite revisbenägna när det kommer in en ny kvinna i bilden... tror inte det är samma sak med en kille!