onsdag, oktober 29, 2008

Julplaner

Engelsmannen och jag forsoker planera var jul. Det visar sig inte vara det enklaste. Mina foraldrar kommer vara hemma, sa dom vet vi var vi har, men Engelsmannens foraldrar bestammer sig inte lika fort. Jag trodde jag hade kommit pa den mest genialiska planen nar jag overtalade mina foraldrar att bjuda over Engelsmannens foraldrar over jul och ocksa lata dom fa se var vi ska gifta oss och ha festen och kunna planera lite. Men nix. Engelsmannens bror har sokt ett jobb i Nya Zeeland, och innan de vet om han har fatt jobbet dar och ska aka dit innan jul sa kan de inte boka nagon resa. Eller sa kanske de maste fira julen med Engelsmannens farmor. Ja, inte ar det latt att bestamma sig, och inte gor de vara julplaner lattare att bestamma heller. Vi maste ju boka biljett snart, och om vi aven ska aka over till England sa vill vi verkligen boka snart innan priserna blir alldeles for dyra!

Jag ar iallafall glad att bada vara foraldrarpar fortfarande ar gifta med varandra, for att ha en eller tva familjer till att ta hansyn till skulle vara hemskt! Jag kommer iallafall se filmen Four Christmases och gotta mig at att vara familjeforhallanden inte ar (fullt) sa lika Reeses och Vinces i filmen... :D

4 kommentarer:

Annika sa...

Jadu, Marie´...inte lätt det där. Hoppas att ni kommer på en bra lösning. Jag ser fram emot filmen Four Christmases, ska bli kul att se den!

Desiree sa...

Det där med jul och vart man ska vara och fira är inte lätt. Vi ska iallfall fira jul hemma i Sverige i år fast på var sitt håll. Vi brukar dela upp oss då vi båda har små familjer. Hoppas det löser sig snart.

Miss Marie sa...

annika - det verkar ha lost sig nu iaf, men man vet ju aldrig! :) visst verkar filmen rolig!

desiree - eftersom vi inte ses sa ofta sa vill vi utnyttja den tid vi har, sa darfor vill vi fira jul tillsammans...

Anonym sa...

Inte lätt du... men som sagt tänk om man hade skiljda föräldrar... ännu jobbigare! akira