söndag, juli 27, 2008

Mustasch och sommar

Sånt här tycker jag är jätteroligt! =) Vilka människor orkar bry sig liksom? Om några av de som ringde in och klagade på nyhetsankarens mustasch läser min blogg så får ni gärna förklara hur ni tänker och orkar! =)

Jag orkar förresten ingenting idag. Jag och Engelsmannen vaknade i min 28-graderslägenhet i morse och kunde knappt andas, och solen bara gassade på fönstrena. Phew. Sen skjutsade jag honom till flygplatsen och efter det åkte jag till Rusta, Ikea och ICA Maxi, ja, i stort sett varsomhelst där det fanns luftkonditionering. Det är riktigt varmt ute. Och det här bevisar att jag absolut inte kommer vilja bo i en lägenhet när jag blir stor, no way, José.
Men slutet på veckan har varit helt underbar. Vi har varit i sommarstugan och solat och badat och jag har sålt lite smycken på en marknad. Bäst var ändå att ta båten ut till en ö och bada där. Och vattnet är ju så varmt att man kan vara i hur länge som helst. Åtminstone ett badmonster som jag! =)

5 kommentarer:

Desiree sa...

Du verkar ändock ha det bra trots mycket värme. Härligt att sommaren äntligen har anlänt till Sverige på riktigt. Jag hoppas att det håller i sig ett tag till för på lördag flyger jag till Sverige! Det ska bli jättekul. Ni får svalka er med bad och god glass.

Anonym sa...

Uj vilka härliga billder!! Det är lite för varmt för oss just nu! Syster o lilleman

Anonym sa...

Men gud va läcker du va i den där hatten! Sååå fin, gumman! O det där badet såg underbart ut... Du vet, storsjön håller väl max 18 grader så här blire inge bad... :/

Ninnie sa...

Ååå, ser underbart ut! Bra ställe att befinna sig på i denna värmebölja....

Miss Marie sa...

desiree - visst är det skönt med sommarvärme när man är vid en sjö, men i min lilla lägenhet är det inte så skönt! ska försöka hålla kvar värmen tills du kommer! =)

tiger - det är runt 25 grader i vattnet, så det är alldeles underbart perfekt o man kan bada hur länge som helst!

ninnie - tycker jag med! =)