söndag, juli 27, 2008

Kungligt bröllop


Förra helgen var det ytterligare ett kungligt bröllop i England. Någon kunglig kusin gifte sig, i diamanttiara och allt. Jag gillar klänningens mjuka fall och fina skärning, men frisyren är verkligen hemskt gammalmodig! Såna där valkar har bara drottning Silvia på skallen. Och vad schysst att tärnan har fått samma gammalmodiga frisyr, plus en ful klänning. Superschysst.
Snyggast på festen var definitivt donnan längst till höger, med rosett på skorna och en söt liten florhatt på huvudet, oemotståndligt! De övriga tre tjejerna, inklusive Kate Middleton (William var på nån krigsövning så Kate fick gå ensam), var inte heller fy skam! Jag skulle bli nöjd om gästerna såg ut så där på mitt bröllop! =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

I`ll try/ullis

Anonym sa...

Apropå kungligt bröllop...guuuud vilket underbart brev jag fick i brevlådan idag! Ooooh! I'll be there, det vet ni!!!!

Den nedre bilden ser ut att va hämtad ur gossip girl! :)

Puss, älskar dig!! ÄR SÅ LYCKLIG FÖR ER SKULL!

Miss Marie sa...

ullis - do your best! ;)

tiger - vad bra att du kan komma, o din andra hälft är så klart också välkommen! nu gäller det bara att få tiden att gå fort... =)

Scrapsystrar sa...

Jasså bröllop på gång, GRATTIS!!! Ska bli spännande att följa planeringen här på bloggen.:-) I loooove weddings! Och du skickade väl med fotot ovan till alla kvinnliga gäster så de vet hur de ska se ut.;-) Kram Åsa

Miss Marie sa...

åsa - vi får se hur mycket planneringen det blir här på bloggen, nåt måste ju hållas lite hemligt för gästerna också! =) just nu har bara save the date-korten skickats ut, så jag får väl bifoga bilden när de riktiga inbjudningarna skickas ut! =)