onsdag, juli 16, 2008

Filmtajm!

Tänkte skriva om lite filmer jag har sett nyligen. Nu ser det ut som om jag är värsta nörden som bara kollar en massa film, men what can I say, jag gillar film! =)

Dan in Real Life - Med min nya favorit Steve Carrell. Kille träffar tjej och kemi uppstår men tjejen visar sig vara ihop med killens bror. Drama, drama. På svenska heter den förutsägbart Min Brors Flickvän. Klart sevärd.

Juno - Jag är väl typ den sista som har sett den här filmen! Jag fick höra att den var bra, men sen sa en kompis att hon tyckte den var dålig, så då blev jag lite avtänd! Men den är riktigt bra, charmig, kärleksfull och inte helt förutsägbar.

What Happens in Vegas - Cameron Diaz och Ashton Kutcher har onekligen kemi, man hejar verkligen på dom. Jag gillar romantiska komedier, så den här var helt klart sevärd för mig!

The Other Boleyn Girl - Scarlett Johansson går runt och putar med läpparna och ser vän ut filmen igenom och det stör mig verkligen. Natalie Portman som blivande halshuggen drottning och Eric Bana som kärlekstokig kung är filmens behållning.

No Reservations - Catherine Zeta Jones som nitisk kock som täffar frisläppt kock. Söt, gullig och väldigt förutsägbar.

License to Wed - Robbie Williams som präst och Mandy Moore som blivande brud. Konstig, särskilt när paret frå prova på docktvillingar för att se hur det är att ha barn. Men Mandy är en favorit hos mig, så den är väl ändå ganska okej. Söt iallafall.

Made of Honor - Jag blev så besviken. Hallå, det är liksom Patrick Dempsey! Men tråkig, konstig och förutsägbar och bara... ja, konstig!

27 Dresses - Min favorit bland dessa filmer! Katherine Heigl är underbar som bröllopsälskande tok och James Marsden är ju bara för söt. Me likey!

1 kommentar:

Desiree sa...

Kul med lite filmtips till en regnig dag eller kväll. Jag har bara sett Juno och den gillade jag. Jag är himla sugen på att se 27 dresses så det var kul att du gillade den. Jag gillar ju också bröllop mycket.