fredag, juni 27, 2008

Äntligen!

Så kom då turen äntligen till mig! Jag tog med mig kära mamma och fick äntligen se Sex and The City. Och vi skrattade och njöt av de galna modemixarna. Det är ju alltid over the top, men det är ju det som gör det så bra. Jag satt verkligen och njöt av Carrie, Samantha, Miranda och Charlottes toklyxiga accessoarer, det är sånt jag vill se mer på svenska kvinnor! Jag vet inte hur många tjejer/kvinnor som har funderat över att köpa ett smycke av mig men sen förkastat idéen och sagt, "jag kommer nog inte att använda sånt här stort smycke...". Men gör det bara, vill jag skrika till dom! Om man gillar smycket så kan det bara bli bra, nog är ni gamla nog att inte bry er om vad andra tycker om era smycken eller något annat? Och jag skulle gärna visa bilder på the ladies i Sex and the City, eller Lipstick Jungle (som verkligen vet) eller tjejerna i Gossip Girl. För accessoarer är ju kul, det är bara så svårt att få folk att fatta det. (Fast fågeln som Carrie har på huvudet är varken snygg eller rolig, men det kan ha att göra med att jag inte tycker döda djur är särskilt snygga).

Och filmen då? Superbra såklart. Precis som jag hade väntat mig. Gillar ni tv-serien så kommer ni abslut att gilla filmen! =)

1 kommentar:

Desiree sa...

Kul att du har gått och sett filmen. Jag har också sett den och gillade den jättemycket. Jag var rädd för att den skulle blivit allt för upphypad så att man skulle bli besviken men den var till och med bättre än vad jag hade förväntat mig. Visst är assesoarer kul. Jag tycker du ska ha det du vill ha och gillar. Go for it girl!