onsdag, maj 21, 2008

Vinnare

Och den lyckliga vinnaren är Sara på La French Touch med kommentar nummer 22! Jag tog lottningen ytterst seriöst och skrev alla kommentarer som kvalificerade sig till tävlingen (alltså som de facto hade sagt varför de gillar min blogg!) på papperslappar som jag sen skrynklade ihop och la i en skål innan jag drog en vinnare.

Helst skulle jag såklart vilja ge er alla varsin present, för det är så väldans kul att läsa varför ni gillar min blogg, och det är kul att det är fler än jag som gillar en blandning av allt som är gott i livet! Jag trodde att min blogg var lite schizofren och hade en väldans många personligheter, men kanske det är så att omväxling förnöjer! =) Så tack alla ni som kommenterade tävlingen, det värmer!

Sara, hör av dig med din adress på min mail miss.smultron@hotmail.com!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Sara på La French Touch!!! Akira

Anonym sa...

Men oh no! Att jag missade att tävla, bara så där. För mycket tävlar uppenbarligen om uppmärksamheten i mitt huvud just nu...

Men jag kan ju ändå tala om varför jag gillar att hälsa på här: du visar så fina bilder, jag tycker om allt det pastelliga väldigt mycket. Och så verkar du så snäll, det gillar jag.

Sara sa...

Oh! Vad glad jag blir! Jag blev så fÖrtjust i armbandet! Adress kommer!

Lisa Christensen sa...

Jag missade tyvärr också din tävling! Jag gillar din blogg för att den är inspirerande och kul att läsa. Du verkar vara sympatisk som person och som Sara skrev är den lite som ett magasin :)

Annika sa...

Grattis till Sara!!!