onsdag, mars 19, 2008

Bloggtips

Förhoppningsvis har ju ni läsare fullt upp denna påskhelg! Det kommer jag ha iallafall, så därför kommer bloggen få ledigt, det tycker jag att den förtjänar. Men om ni nu har lite tid över och vill förkovra er i allt möjligt så kan ni följa dessa bloggtips:

My Marrakesh - där Maryam skriver om livet som en amerikan i Marocko och deras byggande av ett gästhus. Ett måste för alla som gillar lita marockansk inredning och kläder, eller funderar på att åka dit!
La French Touch - skrivs jättebra av Sara som blandar personliga anekdoter med allmänna funderingar och vackra bilder av Frankrike.
The Glam Guide - hit ska ni gå som gillar glamourösa saker!
Sheye Rosemeyer - är fotograf och en riktigt bra sådan som delar med sig av sina vackra bilder på sin blogg. Hon skriver också mycket om sina barn, däribland ena dottern Ava som de förlorade i en tragisk olycka för cirka ett år sedan.
Heather Bailey - underbar amerikansk designer som har många järn i elden och som visar fantastiska bilder och tips i bloggen.
Dreamhouse - drömhuset är färdigbyggt och nu håller inflyttningen på för fullt. En inspiration även för oss som inte bygger hus!
All the Best - a passport to stylish living!
Simple Things Small Joy - blogg med mycket fina tips och idéer - mycket inspiration helt enkelt!
Victoria och David Beckham - den här bloggaren är helt besatt av The Beckhams så om du också är det ska du titta hit, för här finns allt som familjen Beckham gör!

Och om dessa tips inte räcker så kan ni ju alltid kolla på min blogglista här bredvid! =)

2 kommentarer:

Scrapsystrar sa...

Tack för tipsen! Känner att jag behöver se lite nytt i bloggvärlden. Vidga mina vyer liksom.:-) Glad påsk förresten!/Åsa

Anonym sa...

Glad påsk!