tisdag, februari 19, 2008

How to:

Jag har helt klart missat lite viktiga saker när jag flyger, det råder det inga tvivel om när jag ser de här bilderna! Scarlett, Sarah Michelle, Katherine McPhee och Cameron Diaz har alla Louis Vuitton-väskor, och det verkar visst vara så det ska vara!

Om man nu inte vill ha Louis Vuitton så ska väskorna iallafall vara stora och dyra, till exempel Camerons knallgula (och svindyra) Marni-väska, eller Katie Holmes gigantiska röda Birkin bag från Hermés. Den väskan är både gigantisk dyr, gigantisk stor och gigantiskt ful. Och så måste den vara gigantiskt opraktiskt, kolla bara på det pyttelilla handtag till den väskan! Det måste bli riktigt tungt!

Vill man vara riktigt fin och "cool", så ska man satsa på leopardfärgat verkar det som. Rachel Bilson kör på leopardfärgad väska, Posh satsar på leopardfärgad jacka och Eva Longoria på knöhäga leopardfärgade boots. Måste vara väldigt praktiskt att flyga i... hmm.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm minns hur din väska såg ut efter sina första resor. Inte vacker med alla repor. Tur att den inte var så DYR då kanske!! /Akira

Miss Marie sa...

akira - ja, min lila väska mår inte bra efter all mobbning från SAS!

Millan sa...

Ah ja.. jag blir alltid sa impad nar jag ser folk som reser i stil nar jag flyger hem till Goteborg. Det ar faktiskt oftast flera riktigt tjusiga och uppkladda manniskor (med de ratta stora vaskorna) med pa flyget och jag brukar kanna mig riktigt sumpig i jamforelse! Att flyga med Nils ar inte speciellt avkopplande sa jag brukar forsoka kla mig sa bekvamt som mojligt och har en ryggsack med allt som vi kan tankas behova under resan. Men... med en san dar STOR vaska skulle man ju kunna fa plats med alla nodvandigtheter och lite till... hm...