torsdag, februari 07, 2008

En vanlig torsdag...


...eller kanske en helt vanligt ovanlig torsdag? Engelsmannen är här, vi firar med champagne... och såklart tittar vi på NASAs rymdskepp som snart ska skjutas iväg. Eller ja, jag tittar inte, jag bloggar, men engelsmannen sitter iallafall klistrad! :) Det är tur att jag har champagnen som sällskap åtminstone... :)

8 kommentarer:

Desiree sa...

Åh vad underbart med lite champange. Ser så gott ut! Mmm jag skulle gärna vilja ha ett glas. Vad kul att du och älsklingen är återförende. Lite alla hjärtans dag i förskott liksom ;-)

Anonym sa...

Åh, jag e alltid avis på bubbel. Har faktiskt en flaska fuskbubbel i kylen som är supergott men jag har inget o fira, tyvärr. Inte på långa vägar.

Vad firar ni!? Förutom kärleken då, så klart!

-Tiger!

Desiree sa...

En liten nyfiken teknisk fråga. Hur har du gjort för att kunna skriva in egen text i ditt fina collage? Har du gjort collaget med picasa eller något annat program?

Anonym sa...

Åhh va ni lyxar! Hoppas inte Nasa programmet håll på hela kvällen ;)

Miss Marie sa...

desiree - jag har använt adobe photoshop- det är lite svårt att komma på i början hur man ska göra, men när man väl kan det så går det fort att göra collage! det finns en mängd hjälpsamma manualer på nätet, så bara att pröva sig fram lite!

tiger - vi firar inget särskilt! :D

Desiree sa...

Tack för svaret. Jag får börja kolla in adobe photoshop och lära mig mer om detta. Ha en skön helg.

Tiger sa...

Men blogga nu för helvete! ;)

Saknar dina inlägg o kommentarer.

Nu ska jag jobba. Fy fan vad det e mycket nuuu.

Millan sa...

Mmmmm champagne!! Later valdigt trevligt med champagne och en engelsman pa besok :-D