tisdag, februari 27, 2007

Skönheter


Fler än jag var fascinerade över Katie Holmes söta håruppsättning. Tydligen var hennes klänning Armani Privé, samma designer som gjort Beyoncés klänning, och om ni tittar noga så ser ni att det är samma pärlor i Katies hår som i Beyoncés klänning!

Och ni som har missat det; armband ska vara stora och glittriga i vår! Allt som glittrar är guld, så man behöver inte ha diamantbeströdda miljonarmband, som dessa skönheter ovan har, fast om man nu har några miljoner över... så varför inte!

Min längtan efter sommaren visar sig mycket väl i mina smycken! I min värld är det redan sol, fluffiga sommarmoln, fjärilar och varmt sjövatten... Och smycken är ju så mycket snyggare på solkysst hy. Mmmm, sommar...

Tisdagstema


Dagens Tisdagstema är aktivitet! Mitt bidrag får bli vår vandring i The Lake District; en sjuhelsikes uppförsbacke, men väl värt utsikten. Om det bara hade varit sol och lite varmare skulle det ha varit perfekt.

Leo och Kate såg ut att ha det trevligt på Oscarsgalan, precis lika söta nu som de var i Titanic. Det är 10 år sedan den kom ut... 10 år sedan jag hade världens crush på Leo, men vilken tonårsflicka i sitt fulla sinne kunde låta bli att falla för Jack! Värsta drömkillen ju... :)

måndag, februari 26, 2007



Är detta världens snyggaste familj? Ja, de får min röst iallafall! Saknar förstås Maddox, men Zahara och Shiloh är ju alldeles bedårande söta.

Oscars!



Fina damer (och en herre) på oscarsgalan! Från toppen; Gwyneth Paltrow (gillade det inte först, men är ganska snyggt nu, fast jag skulle ha skippat läppstiftet och haft ett lite lockigare hår), Katie Holmes med snygg hårprydnad, snygga Ryan Gosling, Nicole Kidman i läckert blodrött, gravida Naomi Watts i cremefärgat och ursnygga Jennifer Lopez i cool Marchessaklänning. Eva Green är sexigt förföriskt i askbeige, Emily Blunt glittrar i blått och Cate Blanchett i silver. Cameron Diaz är tjusig i vitt och spicar upp det med snyggt bling bling och läckra turkosa örhängen, medan Sarah Michelle Gellar satsar på orangea örhängen. Liv Tyler är snygg i hudfärgat och coolt halsband, Reese Witherspoon i mörkblått med otroligt snygg skärning och Helen Mirren är gudomligt i blommigt och glittrigt.


söndag, februari 25, 2007

36 recept

Weeii! Jag har fått mitt första recept! Det här är definitivt något jag kommer att pröva på.


Grönsaksplättar och tzatziki
4 port.
2 dl grovt rivna morötter
2 dl grovt rivna palsternackor
1 dl finstrimlad purjolök
2 dl grovt riven potatis
2 ägg
örtsalt
svartpeppar

Tzatziki:
4 dl matlagningsyoghurt
1 gurka, riven på den grova sidan av rivjärnet
2-4 vitlöksklyftor, pressade
salt
peppar

Blanda grönsaker och potatis med uppvispat ägg. Krydda med örtsalt och peppar. Blanda väl.Hetta upp en stekpanna. Tillsätt en klick smör eller margarin. Klicka ut smeten till plättar och stek på medelvärme 2-3 minuter på varje sida. Håll plättarna varma. Blanda samman ingredienserna till tzatzikin. Servera grönsaksplättarna med en klick tzatziki.

Veckans musikvideo


...blir Minnie Driver med Every Thing I've Got In My Pocket. Underbar sång.

I wanna lay down with you

Forever

Or just this afternoon

Watching the shadows getting long

I'll sing you a quiet song

Watch you sleep, slow and deep


Hittade de här fina möblerna/sakerna på The Pier. Möbeln till höger är ett smyckesskåp! Oh la la, det skulle va nåt; ett helt skåp att ha smyckena i! Det är speglar på dörrar och lådar, och så är det riktigt guld och silver på vissa detaljer, men smakar det så kostar det. £399 för det här skåpet. Skärmen i mitten är ju som tagen ur en midsommarnattsdröm, jag skulle absolut inte skämmas för att ha den i mitt sovrummet. Smyckesskrinet till vänster är väl kanske lite mer realistisk smyckesförvaring, och så heter det Marie Lace. It's meant to be!

Vårblomster


Blommor, blommor överallt! Fick en beordran om att visa lite vårbilder för er där hemma i kalla vintersverige, så här är dom. Det finns blommor på marken och på träden, snödroppar, påskliljor och allt möjligt annat. Vackert!

torsdag, februari 22, 2007

Reese Witherspoon ser ut att vara i fin form efter separationen från Ryan Philippe (som ju verkar vara en helt sjukt snygg skitstövel). Reese ska ju vara prisutdelare på Oscarsgalan, eftersom hon vann en Oscar förra året för sin superba prestation i underbara filmen Walk The Line (ni som inte sett den, hyr den på dvd nu!), så hon håller väl som bäst på att välja ut rätt klänning. Hon lyckades ju så bra med sitt klänningsval förra året.

Fler än jag som ser fram emot Oscarsgalan?

Hittade de här vackra smyckena på Accessora. Det i mitten är från Angela Gotborn och de andra två är från Hultquist-Copenhagen.

Jag längtar efter att kunna ha kjolar utan strumpbyxor, tunna sommarjackor och läckra sandaler! Jag kan absolut se mig strosa runt på en strand iförd wrapklänningen i linnetyg här ovan, fast jag skulle nog föredra den i korallrött. Kappan skulle jag ta på mig under de lite kyligare vårdagarna, och om jag någonsin använde högklackade skor så skulle jag vilja ha de gröna mockaskorna, riktigt sexiga skor! Alla dessa godbitar finns att hitta på Boden.
Ibland är livet alltför orättvist. Ibland tycker man att man har det dåligt, men sen läser man om andra människors öde, som till exempel Alfons, och inser att man är lyckligt lottad, och att livet kan vara så fruktansvärt orättvist ibland.

Sweet sugar shop


Tänk om man kunde få ha en sån här fin studio att jobba i? De här bilderna är från Heather Bailey, och det är här hon gör sina otroligt fina tyger, syr och håller på. Hon kallar det för sin Sugar Shop, och man kan förstå det, för man får nästan en liten sockerchock bara att titta på den. Det måste vara grymt inspirerande att jobba där!

onsdag, februari 21, 2007

Vi har nyss varit och sett min nya favoritfilm Music & Lyrics, med the one and only; Hugh Grant! Don't you just love him? Det absolut roligaste på hela filmen är förtexterna, med en musikvideo, och det säger väl en hel del egentligen, men det är en mysig och söt film, och man vet vad man får! Och deras sång är ju bara för gullig...

Annars då? Ja, våren börjar komma för fullt här i England. Påskliljor och snödroppar blommar för fullt, och jag får inspiration till att göra ännu fler färgglada smycken! Snart kommer det ett paket till Göteborg också, syster yster.

Dags att sussa nu, det är en ny dag imorgon!

Aaaww... mitt favoritbachelorettepar (vilket ord!) Ryan och Trista ska ha en bebis!

Alla som följde programmet såg säkert deras tevesända bröllop också... och de verkar ju vara så lyckliga! Kul att se ett dokusåpapar som faktiskt verkar vara kära på riktigt.

tisdag, februari 20, 2007

Dags för tisdagstema! Dagens tema är nyttigt... quoi? Vad har jag att ta kort av som är nyttigt?

Men, så kom jag på det! Träning är nyttigt, och om träningen får en att skratta så är den ännu nyttigare. Om sanningen ska fram så blir jag alldeles för andfådd för att skratta, men ett litet fniss då och då kryper fram! Det är såklart aerobic-striptease jag talar om!



Carmen Electra aerobic striptease är riktigt roligt, även fast det nog dröjer ett tag innan jag kommer visa min striptease för någon... :)

Ni som har läst min blogg länge kommer nog också ihåg att jag hade ett klipp på när Teri Hatcher visade Oprah hur man aerobicsstrippade, grymt kul!