torsdag, december 27, 2007

Katie Holmes & Suri Cruise

Ja, jag vet, jag är liiite sen med veckans stilikon, but who can blame me? Och det heter ju faktiskt bättre sent än aldrig! =)

Veckans stilikon är Katie Holmes, som har gått från långhårig girl next door till kortklippt yummy mummy/klassisk filmstjärna. För två veckor sen var föredetta Mrs Cruise
Nicole Kidman veckans stilikon, och nu kommer alltså turen till nuvarande Mrs Cruise.

Katie får faktiskt dela tronen denna vecka, och det med ingen mindre än med sin dotter Suri, som måste vara jordens mest välklädda barn. Suri i den klassiska Burberry-klänningen nedan är bara för söt! Katie och Suri matchat oftast varandra; se bara på fotot nedan med Suri i söt grön skotskrutig klänning som perfekt matchar mamma Katies gröna läderväska.

Katie har som sagt gått från flickigt till damigt sedan hon blev Mrs Cruise. Välskräddade byxor, kappor och klänningar är det som hon gillar bäst, och hon syns inte ofta utan väldigt högklackade skor. Favoriten verkar vara den vida gubbyxemodellen och trenchcoaten. Katie har också en avundsvärd samling med designerväskor, som till exempel den gråbeiga strusläderväskan ovan.
Till gala är det glamour som gäller, med långa klänningar i milda färger, förutom i undantagsfall då det blir en färgstark skapelse, som den knallröda axelbandslösa klänningen nedan. Min absoluta favortioutfit får nog bli den med de blå- och grårutiga gubbbyxorna nedan, dom tycker jag är riktigt snygga!

3 kommentarer:

Lisa Christensen sa...

Så många bilder! Gillar Katies nya frisyr... Hon har fin, klassisk stil.

Miss Marie sa...

många bilder blev det, det var svårt att välja! =)Katie är grymt snygg i sin nya frisyr!

Anonym sa...

Suri är verkligen en charmig unge!