onsdag, juli 25, 2007

Sköna saker

Nu kanske ni undrar varför jag har en halvnaken kvinna på min blogg? Jo, för hon modellar världens bästa behå, enligt mig iallafall, och eftersom det här är min blogg så bestämmer jag (jeezes, jag skulle bli en bra diktator!:). Behån har formats i ett enda stycke, utan några sömmar, vilket gör det till den bekvämaste behån jag någonsin provat. Den passar jättebra under t-shirts också, eftersom den inte har nån fjollig spets eller rysch-pysch. Den görs av La Senza, och de har en hel massa söta underkläder, plus den ursöta sovmasken med texten Grumpy but Gorgeous. Jag hoppas båda orden passar in på mig, men jag vet att åtminstone grumpy passar in! :)

Jag vet att jag tjatar om
My Pashmina, men de har verkligen så grymt fina grejer. De är fair trade, så produkterna görs i en liten familjeägd fabrik i Nepal där arbetarna jobbar 9-5, har lunchrast, mammaledighet och så vidare. Ibland ser man så kallade pashminas i andra affärer, för en betydligt billigare peng, men antingen så står det 100% viscose på lappen eller så är de inte fair trade, så enkelt är det. En fin pashmina är också en perfekt present, eftersom det passar alla. Det svåraste är att välja färg, för de har en otrolig variation av färger. Just nu gillar jag dessa söta kashmirbjörnar, så söta att jag nästan önskar jag var bebis igen! :)


Jag tycker också att ni ska titta in hos The Wine Makers Wife och läsa den fina historien om svenska Elin och amerikanska Jeff. :) En liten kärlekshistoria piggar alltid upp...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Köp den röda vettja ;) /Akira

Miss Marie sa...

japps :D