måndag, november 27, 2006

AAAAAHHHH!

Ja, lite lätt irriterad och förbannad är jag idag. Vissa av människorna jag ringer, har inget hyfs whatsoever. Vissa av dom ger sig på mig, som att det är mitt fel att de har en skuld på allt mellan £500 och £24000! En man idag bad mig sluta TRAKASSERA hans föräldrar... URSÄKTA?! Ja, om du betalar din skuld så lovar jag att inte "trakassera" dina föräldrar igen, på numret och adressen DU gett ut, din fu**in ar**hole!

En annan man använde den klassiska härskartekniken idag, när jag frågade om han tänkte betala sin skuld. Jag hade varit så snäll att jag gett honom rabatt på sin skuld, så istället för att betala nånting på £9000 så behövde han bara betala knappa £7000. Hans reaktion på mitt telefonsamtal var att han undrade hur jag VÅGADE ringa honom, han hade ju till slutet av november att svara på brevet! Jag försökte förklara att vi är tvungna att ha pengarna TILL HANDA i slutet av november för att förlikningen skulle vara giltig. Men mannen i fråga bara pratade över mig och vägrade lyssna på vad jag sa, och hävdade att han minsann inte tänkte betala nånting om jag inte slutade ringa honom och att han minsann tänkte berätta för mina överordnade att det var MITT fel att HAN inte betalade(!). Ja, för dom bryr sig ju säkert om vad en man, som flera gånger varit helt AVSKYVÄRD i telefonen, säger, mer än vad jag säger... troligt (NOT!). Fu**in ar**hole! Och när allting går till DOMSTOL för att han inte betalade, så kan han ju skylla på att jag ringde honom, och att det var därför han inte betalade... som om han inte haft nog med tillfällen att betala redan innan dess!

Nej, den här sortens människor är bara för små. Man kan ju undra om sådana här människor någonsin förstår fundamentala saker med livet? Som till exempel att behandla folk med respekt, åtminstone någon gång ibland!

Fy för dom!

1 kommentar:

Anonym sa...

Folk med skulder ser inget värde i pengar och det är förmodligen inte deras sista skuld som du nu snällt ber dem betala. Ta inte ut alla aggressioner på Mr M nu. Ni ska lyfta varandra inte sänka varandra. *kramar om*