tisdag, oktober 24, 2006

Fotboll imorgon kväll. På engelskt vis alltså. Liverpool vs Reading (som man visst uttalar Räding och inte Reading. Jag kommer aldrig bli klok på engelskan) spelar och jag får vara på anrika Anfield och se de röda spela. Har till och med köpt en röd kappa som matchar muy bien. Ser fram emot matchen!

Min franska managers (okej, han är inte riktigt fransk, men kommer från en fransk koloni utanför Madagaskar och han är minst lika sliskig som fransmännen, sådetså) flickvän bor i Paris, och det allra senaste där, som annonseras överallt, är visst vibrerande kondomer. Japps, vibrerande kondomer. Det känns ju normalt? Managern var iallafall alldeles upprymd och kunde knappt vänta tills flickvännen skulle komma på besök, så hon kunde köpa med sig den vibrerande kondomen och de kunde prova den: "Imágine! A vibráting cóndóm!". Mhm, indeed, tänka sig...

Yes, vi har väldigt intressanta diskussioner på jobbet. Äjdirst (ja, man stavar det inte så, men det låter så) betyder nåt jättedåligt på lettiska och curwa betyder nåt jättedåligt på... ja, typ spanska eller nåt.

Kul att veta, va?

1 kommentar:

Anonym sa...

http://www.anvandkondom.se/produkt.php?pID=124

Din juklapp syster!

/Sis A